Varsinais-Suomi

Ryhmiä käynnissä Kuusjoella, Raisiossa, Pyhärannalla ja Naantalissa!

Kuusjoen äijäryhmän nimi on Ukkokerho! Ukot tehneet Pentin verstaassa erilaisia puutöitä, mm linnunpönttöjä. Kokoontumisajankohdat sovitaan ukkojen kesken.
Yhteyshenkilö: Pentti Vesanen, 044 744  5550

ÄijäPiiri Raisiossa!  Keskusteluryhmän kokoontumiset Tornilassa,  Tornikatu 9 eli Tornitalo, 1. krs. Sisäänkäynti takapihan puolelta. Kannattaa tulla mukaan!
Yhteyshenkilö: Eero Pekonen 0405848678  / eero.pekonen@gmail.com

Pyhärannan Äijä-ryhmä
Toiminta: kokoontumiset noin kerran kuussa,  välillä useammingin, yhteistyössä Pyhärannan eläkeyhdistyksen ja seurakunnan kanssa.

Kuukausitapaamisissa 40 min keppilenkki, saunomista, makkaran paistoa. Kantaa ottavia ja erittäin mielenkiintoisia keskusteluja kotikunnan- ja maailman asioista.

Seurakunnan pappi on vahvasti mukana. Hän on perustanut laulutaidottamien kuoron MÖLY-ÄIJÄT  ,joka  on esiintynyt monissa tilaisuuksissa

Yhteyshenkilö:  Seppo Punna puh 0400 565 039  sähköposti  seppo.punna@pp.inet.fi

Naantalin Äijä-ryhmä!
Ryhmä kokoontuu Veturissa n. kerran kuussa. Osoite: Tullikatu 11, (käynti postin takapihalta).
Ryhmän vetäjänä toimii itsekin ikääntyvä vapaaehtoinen mies, äijä.
Eero Myrskykari, 040 581 4049 tai eero.myrskykari@gmail.com

Toiminnan järjestäjänä on Eläkeliiton Naantalin yhdistys ry. Toimintaan osallistuminen ei vaadi Eläkeliiton jäsenyyttä tai pitkäaikaista sitoutumista. Voit tulla vaikkapa vain katsomaan, millaista toimintaa ryhmässä on. Tilaisuuksiin aina vapaa pääsy. Tule mukaan sellaisena kun olet.