Varsinais-Suomi

Ryhmiä käynnissä Suomusjärvellä, Paraisilla, Kuusjoella, Raisiossa, Pyhärannalla ja Naantalissa!

Suomusjärven 18.9. perustetun ryhmän nimi on mietinnässä, ukot saavat ehdottaa, voittajalle palkinntona hulppea matka Äijäristeilylle Turku-Tukholma Turku – miestenviikolla marraskuussa. Kannattaa mennä mukaan toimintaan, iloiseen joukkoon!  Ryhmä kokoontuu keskustassa entisen Osuuspankin korjatuissa esteettömissä tiloissa.
Yhteyshenkilö: Tapio Ruohonen / 041 490 50 54 / ruohonentapio@gmail.com

Paraisilla toimii Äijä-Virta – ryhmä, joka tekee tutustumiskäyntejä miehiä kiinnostaviin kohteisiin. Myös monenlaista toimintaa, mitä miesporukka ehdottaa.

Yhteyshenkilö: Matti Autio 040 590 11 45 / autionmasa@gmail.com

Kuusjoen äijäryhmän nimi on Ukkokerho! Ukot tehneet Pentin verstaassa erilaisia puutöitä, mm linnunpönttöjä. Kokoontumisajankohdat sovitaan ukkojen kesken.

Miehet ovat mm. tehneet retkiä ukkoja kiinostaviin kohteisiin

Yhteyshenkilö: Pentti Vesanen, 044 744  5550

ÄijäPiiri Raisiossa!  Keskusteluryhmän kokoontumiset Tornilassa,  Tornikatu 9 eli Tornitalo, 1. krs. Sisäänkäynti takapihan puolelta. Kannattaa tulla mukaan!
Yhteyshenkilö: Eero Pekonen 0405848678  / eero.pekonen@gmail.com

Pyhärannan Äijä-ryhmä
Toiminta: kokoontumiset noin kerran kuussa,  välillä useammingin, yhteistyössä Pyhärannan eläkeyhdistyksen ja seurakunnan kanssa.

Kuukausitapaamisissa 40 min keppilenkki, saunomista, makkaran paistoa. Kantaa ottavia ja erittäin mielenkiintoisia keskusteluja kotikunnan- ja maailman asioista.

Seurakunnan pappi on vahvasti mukana. Hän on perustanut laulutaidottamien kuoron MÖLY-ÄIJÄT  ,joka  on esiintynyt monissa tilaisuuksissa

Yhteyshenkilö:  Seppo Punna puh 0400 565 039  sähköposti  seppo.punna@pp.inet.fi

Naantalin Äijä-ryhmä!
Ryhmä kokoontuu Veturissa n. kerran kuussa. Osoite: Tullikatu 11, (käynti postin takapihalta).
Ryhmän vetäjänä toimii itsekin ikääntyvä vapaaehtoinen mies, äijä.
Eero Myrskykari, 040 581 4049 tai eero.myrskykari@gmail.com

Toiminnan järjestäjänä on Eläkeliiton Naantalin yhdistys ry. Toimintaan osallistuminen ei vaadi Eläkeliiton jäsenyyttä tai pitkäaikaista sitoutumista. Voit tulla vaikkapa vain katsomaan, millaista toimintaa ryhmässä on. Tilaisuuksiin aina vapaa pääsy. Tule mukaan sellaisena kun olet.